Zonne-energie van 1050 zonnepanelen in Zelhem bij De Betteld

  • 100%
  • € 35.000 van € 35.000
  • 50 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

De Betteld

1050 zonnepanelen in Zelhem

Update 28 maart: Er komt extra zonnestroom in Zelhem! Er kan geïnstalleerd worden en zodoende extra zonne-energie worden opgevangen. De 1050 zonnepanelen worden de komende weken op het gebouw van het recreatiepark geplaatst. Dank voor het meedoen! 

Deze kans gemist? Meld je nu alvast aan voor het volgende project:  

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

De Betteld Zelhem stelt het dak beschikbaar zodat jij binnenkort jouw eigen zonne-energie kunt opwekken. Bij het recreatiepark kunnen 1050 zonnepanelen worden geïnstalleerd. Jij kan daar nu ook van profiteren. Solaris Industria presenteert in samenwerking met recreatiepark De Betteld samen met de partners energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds dit zonnedak in Zelhem. 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op het dak van de Betteld Zelhem komen 1050 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 257.355 kWh. Goed voor ruim 85 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

Qurrent.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak de Betteld. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak de Betteld opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak is het uiteindelijke rendement afhankelijk van de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Het rendement is naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 4,6% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: Alle projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'. 

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.