Zonne-energie van 300 zonnepanelen in Bunnik bij Bunninchem

  • 100%
  • € 102.500 van € 102.000
  • 159 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Bunninchem

300 zonnepanelen in Bunnik

Update 19 mei: Samen zorgen we er voor dat al het zorgvastgoed voorzien worden van zonnepanelen. Ook ZonOpZorg project Zonnedak Bunninchem staat op 100%. Alle ZonneDelen zijn verkocht! We zullen de volgende stappen zetten om dit zonnedak te realiseren. Houd de website in de gaten voor de volgende projecten! 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

DUURZAAM RENDEMENT

Investeer in de zonnepanelen op het dak van Bunninchem en maak een duurzaam rendement! Het volgende ZonOpZorg project bij Habion is in ontwikkeling. Zorghuizen gebruiken relatief veel energie, wat elk jaar ook flinke kosten met zich mee brengt. Na de successen bij Zon op de Benring, Zonnedak Molenhof en Zonnedak 't Kampje lanceren we nu het vierde #ZonOpZorg project bij zorghuis Bunninchem. 

BETERE WERELD ACHTERLATEN

De initiatiefnemers willen laten zien dat niemand te oud is om het duurzame voorbeeld te geven. Door zorghuizen in Nederland via ZonOpZorg zelf een deel van hun energie duurzaam op te laten wekken, dragen de ZonneDelers hun steentje bij aan een volhoudbare wereld voor hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. (Groot)ouders kunnen nu letterlijk een zonnepaneel aanschaffen voor hun kind of kleinkind. Bij de tijd dat zij gaan studeren is er zo een mooi duurzaam spaarpotje gegroeid. Zo kan iedereen, ook mensen zonder een eigen geschikt dak voor zonnepanelen, bijdragen aan meer duurzame energie in ons land. Én het is goed voor de portemonnee! 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op het dak van Bunninchem in Bunnik komen 300 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 76.590 kWh. Goed voor ruim 26 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnedak Bunninchem. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op met Zonnedak Bunninchem opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 6,1% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum komen online te staan bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.