Zonne-energie van 1650 zonnepanelen in Witteveen bij Zonnedak Bloemen

  • 83%
  • € 317.700 van € 378.500
  • 401 deelnemers
  • Nog 9 dagen

Deel dit project

Zonnedak Bloemen

1650 zonnepanelen in Witteveen

Actie: We verloten 4 maal het boek 'Drawdown: The Most Comprehensive Plan Ever Proposed to Reverse Global Warming' van Paul Hawken. Hoe eerder je investeert in Zonnedak Bloemen hoe meer kans je maakt op het boek!

Bij duurzaam biogas bedrijf Biovender in Witteveen hebben ze op verschillende panden daken beschikbaar voor zonnepanelen. Biovender biedt een keten van diensten aan in het bewerken en verwerken van organisch afval en mest. In onze dienstverlening creëren zij duurzame oplossingen om het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen en mineralen en grondstoffen terug te winnen. Zelf daar dan ook zoveel mogelijk zonne-energie bij opwekken is dan ook een logische volgende stap. Door jouw investering kan dit zonnedak er ook daadwerkelijk komen! 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Bij Zonnedak Bloemen kunnen 1650 zonnepanelen geïnstalleerd worden. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 468.220 kWh. Goed voor circa 160 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Bloemen. Dat kan door één of meer ZonneDelen te kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op met Zonnedak Bloemen opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,5% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geïnvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren.

Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets. (zie uitleg investeerderstoets)

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan onder het kopje 'documentatie'.

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.