Zonne-energie van 982 zonnepanelen in Harderwijk bij BCS Harderwijk

  • 100%
  • € 280.100 van € 280.000
  • 323 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

BCS Harderwijk

Zonnedak BCS Harderwijk uitverkocht!

Vanuit heel Nederland en vanuit veel verschillende kanalen zijn er bijdrages gekomen om gezamenlijk zonnedak BCS Harderwijk van 982 zonnepanelen te realiseren. Dat is gelukt! Er komt meer zonnestroom de komende tientallen jaren in Harderwijk en dus in Nederland. En als ZonneDeler profiteer je direct van de zonnestroom opbrengst! 

Zoals een ZonneDeler als motivatie schrijft: 

"Om te helpen de omslag te maken naar een duurzame wereld, waar we weer trots op kunnen zijn."

Nu de crowdfunding succesvol is gefinancierd kunnen de volgende stappen gezet worden om het project te bouwen. 

Binnen enkele weken zal de formele toewijzing en uitgifte van de ZonneDelen plaats vinden. Vervolgens zullen we - als je niet al bent geregistreerd - de uitnodiging voor MijnStroom versturen. MijnStroom is de persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen waar je jouw ZonneDelen kunt terugzien, jouw gegevens eventueel kunt aanpassen en altijd live inzicht hebt in de zonnestroom productie van jouw zonne-energieprojecten. Met dezelfde MijnStroom inlog gegevens kun je vervolgens ook jouw ZonneDelen live bijhouden via de ZonneDelen app. Deze uitnodiging voor MijnStroom volgt dus binnenkort.

Er wordt voorlopig vastgehouden aan de tijdslijnen uit het informatie memorandum. Dat wil zeggen dat de 982 zonnepanelen naar verwachting op 14 mei 2017 zonnestroom gaan leveren.  

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.