Zonne-energie van 982 zonnepanelen in Harderwijk bij BCS Harderwijk

  • 100%
  • € 280.100 van € 280.000
  • 323 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

BCS Harderwijk

982 zonnepanelen in Harderwijk

Update 26 maart: Super! Er kan geïnstalleerd en extra zonne-energie worden opgevangen in Harderwijk. De 982 zonnepanelen worden de komende weken op het gebouw van BCS Harderwijk geplaatst. Dank voor het meedoen! 

Deze kans gemist? Meld je nu alvast aan voor het volgende project:  

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

BCS Harderwijk stelt het dak beschikbaar zodat jij binnenkort jouw zonne-energie kunt opwekken. Op het logistieke complex is er ruimte voor 982 zonnepanelen. Alle plannen liggen uitgewekt klaar om uitgevoerd te worden en te zorgen voor meer duurzame stroom. Hierbij is wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er ook daadwerkelijk komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op het dak van BCS Harderwijk kunnen 982 zonnepanelen geinstalleerd worden. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 250.000 kWh. Goed voor circa 80 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnedak BCS Harderwijk. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak BCS Harderwijk opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,4% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.