Zonne-energie van AMSTELVEEN COLLEGE: SUCCESVOL bij amstelveen college

  • 102%
  • € 46.278 van € 45.000
  • 295 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

amstelveen college

AMSTELVEEN COLLEGE: SUCCESVOL

Investeer in volgend zonne-energie project!

Update juli: Het zonnedak van het Amstelveen College levert stroom! 

UPDATE 24 MAART: DE FUNDING PERIODE IS SUCCESVOL AFGEROND!

Het investeringsdoel is bereikt en de funding periode is succesvol afgerond, alle deelnemers bedankt!

De deelnemers krijgen uiterlijk maandag 30 maart bericht of de door hun ingeschreven obligaties ook daadwerkelijk zijn toegewezen. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor de installatie in volle gang.

SAMEN SOLAR MET HET AMSTELVEENCOLLEGE

Hoe mooi zou het zijn om voor onze toekomstige generatie zonnepanelen op het dak van onze school te leggen? Duurzame zonnestroom voor een beter klimaat en om van te leren.

Het Amstelveen College heeft in samenwerking met stichting 1miljoenwatt het initiatief genomen om iedereen  de mogelijkheid te geven eenvoudig zonne-energie op te wekken in Amstelveen! Dat kan o.a. door te investeren in één of meer zonnepanelen op het dak van het Amstelveen College. In totaal passen er 284 zonnepanelen op het dak waarvan wij er 100 willen crowdfunden.

HOE WERKT HET?

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak van het Amstelveencollege. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op het Amstelveencollege opgewekte duurzame-energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 4,6% per jaar. 

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je gevraagd om je te registeren als gebruiker en daarna worden een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een contract opgesteld waarmee je akkoord dient te gaan. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

FIKSE KORTING OP ZONNEPANELEN THUIS EN HET AMSTELVEEN COLLEGE STEUNEN ?

  

OVER HET ZONNEDAK

De 284 zonnepanelen worden op het dak van het Amstelveencollege geplaatst aan de Sportlaan 27. Naar verwachting produceren alle zonnepanelen samen voldoende  stroom om bijna 19 huishoudens ieder jaar voor 100% van elektriciteit te voorzien. Door de zonnepanelen krijgt het schoolgebouw zelfs energielabel A++!

OVER HET AMSTELVEENCOLLEGE

Het Amstelveen College is een leuke school waar je veel leert. Een kleine 1600 leerlingen zijn verspreid over zeven kleinschalige afdelingen. Wij vatten onze missie samen in het motto: ‘Haal het beste uit jezelf en uit elkaar’.

MEER INFORMATIE

Alle informatie over het project staat beschreven in het Informatiememorandum dat je hieronder kunt downloaden. Liever een beknopte versie? Bekijk dan de brochure, deze is ook hieronder te vinden. Ook kan je kijken op de website van het amstelveencollege voor meer achtergrondinformatie. 

Heb je nog vragen over het project? stuur dan een mail naar info@1miljoenwatt.nl

Download Informatie Memorandum Zonnedak Amstelveen College

Download Informatiebrochure Zonnedak Amstelveen College

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.