Zonne-energie van 30.436 zonnepanelen in Achtkarspelen bij Zonnepark Achtkarspelen

  • 101%
  • € 253.025 van € 250.000
  • 231 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnepark Achtkarspelen

Zonnepark Achtkarspelen - meer dan 200 ZonneDelers profiteren van de zonnestroom uit dit park!

Beste ZonneDelers in Zonnepark Achtkarspelen,

Gefeliciteerd. Meer dan 200 ZonneDelers gaan profiteren van de zonnestroom uit Zonnepark Achtkarspelen. Zoals een ZonneDeler de investering motiveert: “Zelf geen ruimte op m'n dak maar wil toch graag zonnepanelen hebben!”.

Alle volgende stappen met de projectpartners worden nu verder geformaliseerd.

Deze maand vindt de formele toewijzing en uitgifte van de ZonneDelen plaats waarbij de startdatum 15 oktober zal worden aangehouden. Vervolgens wordt - als je niet al bent geregistreerd - de uitnodiging voor de MijnStroom portal van ZonnepanelenDelen verstuurd. MijnStroom is het persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen waar je jouw ZonneDelen kunt terugzien, jouw gegevens eventueel kunt aanpassen en altijd live inzicht hebt in de zonnestroomproductie van jouw zonne-energieprojecten. ZonnepanelenDelen heeft ook een app voor iPhone en iPad. Hier kun je inloggen met dezelfde MijnStroom inloggegevens. Zo kun je overal en altijd jouw ZonneDelen live bijhouden.

Aangezien het zonnepark al in ontwikkeling is, zul je ook snel zonnestroom opwekken met jouw ZonneDelen. Met de huidige planning zal dat komende maand zijn. We doen ons best de monitoring direct beschikbaar te hebben in MijnStroom, mogelijk volgt dit iets later.

Dank je wel voor het getoonde vertrouwen. Wij gaan hard aan de slag om nog veel meer zonne-energieprojecten te realiseren!

Met vriendelijke groet,

Namens alle projectpartners
Solarfields / Zonnepark Achtkarspelen

Ps. De ZonneDelers uit de gemeente Achtkarspelen krijgen binnenkort nog een extra bericht.

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.