Maak kennis met ons

De zon geeft ons ieder uur meer energie dan wij in één jaar verbruiken op de aarde. ZonnepanelenDelen wil samen met alle ZonneDelers deze energie opvangen en bouwen aan een virtuele zonne-energie centrale.   

Wij zijn ZonnepanelenDelen en via ons platform helpen wij initiatieven en gebouweigenaren met organiseren van financiering voor hun zonne-energiesysteem. Op deze manier kunnen we iedereen de mogelijkheid geven om op eenvoudige wijze een bijdrage te leveren aan meer duurzame energie in Nederland.

Deel je ook mee?

Wij maken zonne-energie voor iedereen bereikbaar, al vanaf 25 euro kun je meedoen. Duizenden ZonneDelers zijn je al voorgegaan. Zij hebben onder andere samen de zonne-energie installatie op het voetbalstadion van FC Groningen en de zonnedaken van BioRomeo, Uit Je Eigen Stad en Kleinstesoepfabriek mogelijk gemaakt. Totaal al meer dan 50 zonne-energieprojecten. Ook jij kunt meedoen om, samen met andere ZonneDelers, te zorgen voor een versnelling van de groei van zonne-energie in Nederland! 

Missie ZonnepanelenDelen:

De grootste virtuele zonne-energie centrale te realiseren.

Oprichters:

Sven Pluut
Sven@zonnepanelendelen.nl
LinkedIn / @Svenrgy

Matthijs Olieman
Matthijs@zonnepanelendelen.nl 
LinkedIn / @matthijsolieman

Sales
Merijn van de Ven
merijn@zonnepanelendelen.nl 
LinkedIn /@MerijnVen

Marketing: 

Edwin Res
Edwin@zonnepanelendelen.nl
LinkedIn
/ @EdwinRes

IT 

Ashutosh Bandiwdekar

Eimantas Stonys
LinkedIn / @Eimsto

Finance

Sven Stoovelaar
Administratie@zonnepanelendelen.nl 

Laatste ontwikkelingen volgen? Bekijk het blog op blog.zonnepanelendelen.nl 

"Crowdfundingplatform zonnepanelendelen.nl maakt het je nu wel heel makkelijk om over te schakelen op zonne-energie" - Greenzine

 

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.